dont

Thursday, 30 June 2011

no phone-no phone..!!

Aduhai..! dr bln 4 smp skrg, aku try minta keje xdpt2..Pelik sungguh xde 1 pun dr syarikat mane2 call aku utk dtg interview dan bekeje,nk dkt 20 company jgk aku try minta, (dok tmenung sketika). Rupe2nyer no phone yg aku buat pd resume dan stiap isi borang aku letak no phone lame..!(krn setitik nila rosak sebelangga,hihi).. Xsangka pkr mcm  ni bole tjadi yg selma ini aku pkai ni phone baru  da nk dekat 5 bln,huhu .. Buat my husb. thanks so much temankn aku pegi cari keje sanggup mminta cuti.. Aku akan cuba lagi lps ni!!,semangat kena ada,xbole putus asa..!!.


3 comments:

  1. kalau letak no phone yg betul mesti dah keje dah awk skang nieza... ishh ishh... lenkali kena check resume bebetul tau!

    ReplyDelete
  2. mummy zara, trmA kasiH,ni la keje bile da tlalu free,menghias blog :), kalo ade ptndingan.. mcm ni,mesti sy menang..(perasan sendri)
    ermm.. byk berangan tu la dptnye..

    ReplyDelete